1dgqnke7qrcdia39hveg

Maandelijks Bewustzijn: LIVE!

Juni: Grenzen stellen, hoe doe je dat? Leer jouw grenzen te herkennen en aan te geven met behulp van expert Roanne.

Start cursus

Maandelijks Bewustzijn

Wij helpen mensen die meer happy in het leven willen staan met een maandelijks coaching programma zodat ze stap voor stap de transformatie maken naar het leven dat echt bij hen hoort.

Heb jij ook weleens dat je JA zegt tegen iemand, maar dat je eigenlijk geen tijd ervoor hebt? En dat je daardoor zelf doodop bent aan het einde van de dag?

Wil je wat vaker nee durven zeggen en kiezen voor jezelf.

Assertiever worden en vaker staan voor wat jij wil.

Wil je je grenzen leren stellen? Maar weet je niet HOE?

Ben je op zoek naar geluk?

Dan is ons programma Maandelijks Bewustzijn voor jou.


Thema van deze maand: grenzen stellen

Wat kun je verwachten van deze maand? Willemijn licht de cursus assertiviteit en grenzen stellen toe.


 

Dit is wat je gaat ervaren als je mee gaat doen met ons maandprogramma:

 • Je ervaart meer verbinding met jezelf en hebt controle over je eigen leven. Je hebt oude patronen doorbroken en voelt je gelukkig.
 • Je weet maandelijks tijd voor jezelf te maken en maakt jezelf weer belangrijk in jouw leven.
 • Je ervaart dat je je leven ook anders kunt inrichten en dat jij altijd diegene bent die de keuze maakt. Je hebt praktische tools aangereikt gekregen waarmee je het eigenaarschap over jouw leven weet terug te pakken.
 • Je voelt je vrij om te zijn wie jij in je diepste kern bent en neemt afscheid van wat anderen jouw hele leven van je verwacht hebben. Een training in zelfvertrouwen.
 • Je weet dat je meer te doen hebt in dit leven en dat er meer mensen zijn zoals jij. Je hebt de tools in handen gekregen om hier nu ook echt naar te gaan handelen.
 • Oefeningen om aan de slag te gaan met assertiviteit en grenzen leren aangeven. Het is een cursus waarin nee leren zeggen zonder je schuldig te voelen centraal staat.
 • Je wordt niet meer geleefd maar hebt de controle terug waardoor je weer aan het roer staat van jouw dag, week, maand en leven.

De shift komt als je weer bewust jezelf bent. Zodat je het leven kunt kiezen wat bij jou past.

 

Je weet wel dat dit zo is, maar makkelijker gezegd dan gedaan? Want HOE dan?!

Wij helpen je HOE je dit kunt doen....

Maandelijks staat er een nieuwe cursus met tools voor je klaar gemaakt door een expert in een thema. Deze maand is het een training in zelfvertrouwen, assertiviteit en je grenzen stellen.

Wat kun je hiervan (iedere maand!) verwachten:

 • Een intro video van 5-10 minuten waarin het thema wordt uitgediept door de coachexpert van die maand.
 • Een dagelijkse challenge: een dagelijkse tool waar je max 2 minuten aan kwijt bent om zo echt routine te creëren.
 • Een creatieve opdracht die al je zintuigen aan het werk zet om met jouw uitdaging aan de slag te gaan.
 • Een heldere tool zoals een meditatie, ademhaling of bewegende oefening die je op elk moment van de dag overal kan toepassen (ja, echt! Zonder dat het gênant is, beloofd ;)).
 • Een werkboek om ook je eigen voortgang bij te houden.
 • Toegang tot de fijnste, bemoedigende, schop-onder-je-kont-gevende groep van de online wereld: de HoA FB community. Wij helpen elkaar om samen onze doelen te bereiken / dagelijks contact met medecursisten via de besloten, beschermde Facebook-pagina (optioneel).
 • Maandelijkse bonussen, waaronder filmpjes met extra inzichten en motivatie, onze favoriete meditatie-oefeningen die je op je telefoon kunt beluisteren, leestips en andere inspiratie adviezen.

Meld je aan en ontvang de eerste maand 50% (!) korting.

Couponcode: GEFELICITEERD.

Zo doe je de eerste maand mee voor minder dan een tientje!

Start vandaag nog!Wat maakt dit programma anders dan andere online cursussen?

 • Maandelijks een nieuw programma gemaakt door een coachexpert in het thema van die maand.
 • Dit is een duurzame oplossing voor het probleem: heel laagdrempelig en echt integreren in je dagelijkse leven.
 • Je wordt iedere maand op actieve wijze herinnert aan dat je dit wilt, dus niet eenmalig een ‘cursusje’ doen, maar blijvend aan jezelf werken.
 • Nieuwe gewoontes aanleren doordat je dagelijks 2 minuten tijd hiervoor maakt.
 • Een warme community waar je onderdeel van wordt, zodat je altijd gedragen wordt.
 

“Voor het eerst in Jip en Janneke taal iemand die uitlegt wat grenzen stellen nou eigenlijk is. De kwartjes vielen echt na die eerste video van Roanne.” - Jette

- Jette van Duijn, Onderwijskundige & coach

"Ik vind het heel handig dat er een concrete tool in de cursus is die je echt makkelijk en concreet kan toepassen in de praktijk. Bij de uitleg had ik echt zoiets van: wow, je kan dus gewoon op een vriendelijke manier grenzen aangeven. Vaak vind ik het lastig om grenzen aan te geven waarbij de ander dit ook rustig oppakt, de Ik-Jij-Ik tool is dan erg fijn om te hebben."

- Kiara Louis, Student Kunst & Economie / Astroloog in opleiding.

Jouw coach


Roanne van Voorst
Roanne van Voorst

Roanne is gepromoveerd, expert op het gebied van dapper zijn en misschien ken je haar wel van TedXtalk of de podcast die ze heeft voor Happinez magazine over moedige mensen. Ze deed meer dan tien jaar onderzoek naar presteren onder druk, en leven met gevaar. Ze ontwikkelde verschillende trainings-en mentortrajecten waarin ze mensen leert hoe ze kunnen leven zonder angst en moediger kunnen worden, en hoe ze kunnen werken zonder stress of een burnout. Roanne staat bekend om haar no-nonsense aanpak: haar methodes zijn concreet en bewezen-effectief.


Veelgestelde vragen


Kan ik me ook halverwege de maand aanmelden?
Zeker weten, je kunt dan direct instromen in het thema van die maand! Iedere maand op de 1e staat er weer een nieuw thema & nieuwe tools voor jou klaar.
Wat voor thema's behandelen jullie zoal?
Thema's die per maand langs gaan komen zijn o.a. patronen doorbreken: hoe doe je dat, van denken naar voelen, accepteren & loslaten, zelfliefde & compassie, focus & productiviteit, gelukkig zijn door te geven, nieuw begin & intenties, liefde & relaties.
Wat is Maandelijks Bewustzijn?
Maandelijks Bewustzijn is een maandelijks programma voor iedereen die er klaar voor is om aan persoonlijke groei te werken. Iedere maand ontvang je NIEUWE lessen en oefeningen die je helpen om oude patronen te doorbreken en een meer HAPPY leven te leiden. PLUS je kunt lid worden van de FB Community waar je te allen tijde je vragen aan elkaar en de coachexpert van HoA kunt stellen!
Wat als ik niet alle content van de maand mee kan doen?
Je kunt terwijl de maand loopt al het materiaal downloaden zodat je het altijd bij je kan hebben. Let op: na een maand staat er weer nieuwe content voor je klaar, dus doe het voor het einde van de maand!
Kan ik mijn abonnement ieder moment opzeggen?
Ja, het is een maandelijks abonnement. Dus je kunt iedere maand beslissen om te stoppen met Maandelijks Bewustzijn (vinden we wel heel jammer natuurlijk!). Je kunt ons dan een mailtje sturen naar [email protected] Je kunt ook het altijd voor een maand stopzetten als je op vakantie gaat o.i.d., en dan zetten we het bij terugkomst gewoon weer voor je aan! Als je kiest voor een Jaarlijks Bewustzijn, dan heb je een jaarabonnement en kun je ook per jaar opzeggen.

Start vandaag nog!