N7nbsaffqhgnocxceglb

Maandelijks Bewustzijn: de verdieping

Augustus: Van denken naar voelen. Met: Willemijn Laan

Start cursus

Maandelijks Bewustzijn

Wij helpen mensen die meer happy in het leven willen staan met een maandelijks coaching programma zodat ze stap voor stap de transformatie maken naar het leven dat echt bij hen hoort.

 • Maandelijks een nieuw programma gemaakt door een coachexpert in het thema van die maand.
 • Wij geloven in één ding: Bewustzijn is de basis. Zodra je ergens bewust van bent kun je eraan werken.
 • Je wordt iedere maand op actieve wijze herinnerd om met persoonlijke ontwikkeling bezig te zijn, dus niet eenmalig een ‘cursusje’ doen, maar blijvend jezelf ontwikkelen.
 • Nieuwe gewoontes aanleren doordat je dagelijks 2 minuten tijd hiervoor maakt.
 • Een warme community waar je onderdeel van wordt, zodat je altijd gedragen wordt.


 

Dit is wat je gaat ervaren als je mee gaat doen met ons maandprogramma:

 • Je ervaart meer verbinding met jezelf en hebt controle over je eigen leven. Je hebt oude patronen doorbroken en voelt je gelukkig.
 • Je weet maandelijks tijd voor jezelf te maken en maakt jezelf weer belangrijk in jouw leven.
 • Je ervaart dat je je leven ook anders kunt inrichten en dat jij altijd diegene bent die de keuze maakt. Je hebt praktische tools aangereikt gekregen waarmee je het eigenaarschap over jouw leven weet terug te pakken.
 • Je voelt je vrij om te zijn wie jij in je diepste kern bent en neemt afscheid van wat anderen jouw hele leven van je verwacht hebben.
 • Je weet dat je meer te doen hebt in dit leven en dat er meer mensen zijn zoals jij. Je hebt de tools in handen gekregen om hier nu ook echt naar te gaan handelen.
 • Je wordt niet meer geleefd maar hebt de controle terug waardoor je weer aan het roer staat van jouw dag, week, maand en leven.

De shift komt als je weer bewust jezelf bent. Zodat je het leven kunt kiezen wat bij jou past.

Start vandaag nog! 

Je weet wel dat dit zo is, maar makkelijker gezegd dan gedaan? Want HOE dan?!

Wij helpen je HOE je dit kunt doen....

Maandelijks staat er een nieuwe cursus met tools voor je klaar gemaakt door een expert in een thema. In augustus is het thema: accepteren & loslaten.

Wat kun je hiervan (iedere maand!) verwachten:

 • Een intro video van 5-10 minuten waarin het thema wordt uitgediept door de coachexpert van die maand.
 • Een dagelijkse challenge: een dagelijkse tool waar je max 2 minuten aan kwijt bent om zo echt routine te creëren.
 • Een creatieve opdracht die al je zintuigen aan het werk zet om met jouw uitdaging aan de slag te gaan.
 • Een heldere tool zoals een meditatie, ademhaling of bewegende oefening die je op elk moment van de dag overal kan toepassen (ja, echt! Zonder dat het gênant is, beloofd ;)).
 • Een werkboek om ook je eigen voortgang bij te houden.
 • Toegang tot de fijnste, bemoedigende, schop-onder-je-kont-gevende groep van de online wereld: de HoA FB community. Wij helpen elkaar om samen onze doelen te bereiken / dagelijks contact met medecursisten via de besloten, beschermde Facebook-pagina (optioneel).
 • Maandelijkse bonussen, waaronder filmpjes met extra inzichten en motivatie, onze favoriete meditatie-oefeningen die je op je telefoon kunt beluisteren, leestips en andere inspiratie adviezen.
 

“Voor het eerst in Jip en Janneke taal iemand die uitlegt wat grenzen stellen nou eigenlijk is. De kwartjes vielen echt na die eerste video van Roanne.” - Jette

- Jette van Duijn, Onderwijskundige & coach

"Ik vind het heel handig dat er concrete tools zitten in de cursus is die je echt makkelijk en concreet kan toepassen in de praktijk. "

- Kiara Louis, Student Kunst & Economie / Astroloog in opleiding.

Jouw coach


Willemijn Laan
Willemijn Laan

Ik ben Willemijn Laan en ik werk als Business Coach en trainer voor mijn bedrijf House of Ladypreneurs waar ik vrouwelijke ondernemers help een bedrijf neer te zetten waar ze zich goed bij voelen door dichtbij zichzelf te blijven en door hun eigen gevoel voor succes te volgen. Daarnaast ben ik samen met mijn zus al sinds 2009 eigenaar van bewegingsstudio rasalila in Amsterdam.


Class CurriculumVeelgestelde vragen


Kan ik me ook halverwege de maand aanmelden?
Zeker weten, je kunt dan direct instromen in het thema van die maand! Iedere maand op de 1e staat er weer een nieuw thema & nieuwe tools voor jou klaar.
Wat voor thema's behandelen jullie zoal?
Thema's die per maand langs gaan komen zijn o.a. patronen doorbreken: hoe doe je dat, van denken naar voelen, accepteren & loslaten, zelfliefde & compassie, focus & productiviteit, gelukkig zijn door te geven, nieuw begin & intenties, liefde & relaties.
Wat is Maandelijks Bewustzijn?
Maandelijks Bewustzijn is een maandelijks programma voor iedereen die er klaar voor is om aan persoonlijke groei te werken. Iedere maand ontvang je NIEUWE lessen en oefeningen die je helpen om oude patronen te doorbreken en een meer HAPPY leven te leiden. PLUS je kunt lid worden van de FB Community waar je te allen tijde je vragen aan elkaar en de coachexpert van HoA kunt stellen!
Wat als ik niet alle content van de maand mee kan doen?
Je kunt terwijl de maand loopt al het materiaal downloaden zodat je het altijd bij je kan hebben. Let op: na een maand staat er weer nieuwe content voor je klaar, dus doe het voor het einde van de maand!
Kan ik mijn abonnement ieder moment opzeggen?
Ja, het is een maandelijks abonnement. Dus je kunt iedere maand beslissen om te stoppen met Maandelijks Bewustzijn (vinden we wel heel jammer natuurlijk!). Je kunt ons dan een mailtje sturen naar [email protected] Je kunt ook het altijd voor een maand stopzetten als je op vakantie gaat o.i.d., en dan zetten we het bij terugkomst gewoon weer voor je aan! Als je kiest voor een Jaarlijks Bewustzijn, dan heb je een jaarabonnement en kun je ook per jaar opzeggen.

Start vandaag nog!