Ckphsuoitkigevaqcmaj

Maandelijks Bewustzijn: de verdieping

Oktober: MANIFESTEER jouw droomleven. Met: Willemijn Welten

Maandelijks Bewustzijn:

MANIFESTEER jouw droomleven!

Wij helpen mensen die meer happy in het leven willen staan met een maandelijks coaching programma zodat ze stap voor stap de transformatie maken naar het leven dat echt bij hen hoort.

En deze maand ga je LEREN MANIFESTEREN. Net als leren piano spelen, kun je ook leren manifesteren. Je kunt leren om dromen waar te maken op een manier die je niet eens kan bedenken. Want dat is MANIFESTEREN.

Hoe het werkt? Je kunt je hieronder eenvoudig aanmelden. Voor minder dan 40 euro per maand heb je dan toegang tot meerdere cursussen, gecreëerd door verschillende topcoaches.

In de besloten online community kun je gedurende de hele maand jouw vragen stellen aan de coaches van House of Awareness.


BONUS: Gratis affirmatie meditatie voor het aantrekken van de liefde


Dit is wat je gaat ervaren als je mee gaat doen deze maand:

 • Je gaat inzien dat jij jouw dromen uit kunt laten komen door middel van MANIFESTEREN.
 • Je leert wat de blokkades of overtuigingen zijn die jou nu nog in de weg staan om dit te doen.
 • Je ervaart dat je je leven ook anders kunt inrichten en dat jij altijd diegene bent die de keuze maakt.
 • Je hebt praktische tools aangereikt gekregen om te manifesteren.
 • Je leert verbinding te maken met het universum.
 • Je weet tijd voor jezelf te maken en maakt jezelf weer belangrijk in jouw leven.
 • Je ervaart controle over je eigen leven.
 • Je voelt je vrij om te zijn wie jij in je diepste kern bent en neemt afscheid van wat anderen jouw hele leven van je verwacht hebben.

Deze cursus is niet open op dit moment

"Het heeft mij gebracht dat ik alles zelf kan bepalen nu in mijn leven. Ik heb er heel veel aan gehad om een heldere intentie neer te zetten voordat ik ga manifesteren. Dit heeft me helderheid opgeleverd en ik kan weer bij de liefde. "

- Jessica Kaasschieter, Actrice, schrijfster en theatermaker

“Voor het eerst in Jip en Janneke taal iemand die uitlegt wat grenzen stellen nou eigenlijk is. De kwartjes vielen echt na die eerste video van Roanne.” - Jette

- Jette van Duijn, Onderwijskundige & coach

"Ik vind het heel handig dat er concrete tools zitten in de cursus is die je echt makkelijk en concreet kan toepassen in de praktijk. "

- Kiara Louis, Student Kunst & Economie / Astroloog in opleiding.

Jouw coach


Willemijn Welten
Willemijn Welten

Willemijn is de oprichtster van House of Awareness en gelooft dat als je bewust jezelf bent, alles precies is zoals het moet zijn. Zij heeft het talent om je te laten zien welke kracht er in je zit en hoe je deze kunt gebruiken. Niet morgen, maar nu. Op een vrolijke, nuchtere praktische manier.


Course CurriculumVeelgestelde vragen


Kan ik me ook halverwege de maand aanmelden?
Zeker weten, je kunt dan direct instromen in het thema van die maand! Iedere maand op de 1e staat er weer een nieuw thema & nieuwe tools voor jou klaar.
Wat voor thema's behandelen jullie zoal?
Thema's die per maand langs gaan komen zijn o.a. patronen doorbreken: hoe doe je dat, van denken naar voelen, accepteren & loslaten, zelfliefde & compassie, focus & productiviteit, gelukkig zijn door te geven, nieuw begin & intenties, liefde & relaties.
Wat is Maandelijks Bewustzijn?
Maandelijks Bewustzijn is een maandelijks programma voor iedereen die er klaar voor is om aan persoonlijke groei te werken. Iedere maand ontvang je NIEUWE lessen en oefeningen die je helpen om oude patronen te doorbreken en een meer HAPPY leven te leiden. PLUS je kunt lid worden van de FB Community waar je te allen tijde je vragen aan elkaar en de coachexpert van HoA kunt stellen!
Wat als ik niet alle content van de maand mee kan doen?
Je kunt terwijl de maand loopt al het materiaal downloaden zodat je het altijd bij je kan hebben. Let op: na een maand staat er weer nieuwe content voor je klaar, dus doe het voor het einde van de maand!
Kan ik mijn abonnement ieder moment opzeggen?
Ja, het is een maandelijks abonnement. Dus je kunt iedere maand beslissen om te stoppen met Maandelijks Bewustzijn (vinden we wel heel jammer natuurlijk!). Je kunt ons dan een mailtje sturen naar [email protected] Je kunt ook het altijd voor een maand stopzetten als je op vakantie gaat o.i.d., en dan zetten we het bij terugkomst gewoon weer voor je aan! Als je kiest voor een Jaarlijks Bewustzijn, dan heb je een jaarabonnement en kun je ook per jaar opzeggen.

Deze cursus is niet open op dit moment

Maandelijks Bewustzijn: Topcoaches in spirituele ontwikkeling voor iedereen betaalbaar

 • Uniek programma om topcoaches voor iedereen betaalbaar te maken
 • Nieuwe gewoontes aanleren doordat je dagelijks 2 minuten tijd hiervoor maakt
 • In de besloten online community kunnen mensen gedurende de hele maand hun vragen stellen aan de coaches van HoA.
 • Maandelijks vindt er ook een live groepscoachingsessie plaats waar deelnemers hun vragen direct aan de coach kunnen stellen.