Ptgha461qc6ehlnhge1k

Bewustzijn: de Basis in 3 weken

Tools voor een comfortabele basis om bewust jezelf te zijn.

Wil je minder stress, twijfels en onzekerheid? En in plaats daarvan meer rust in jezelf, zelfvertrouwen en makkelijker kiezen? Dat is mogelijk. Met een comfortabele basis om bewust jezelf te zijn. In drie weken geven we je de tools voor meer balans, rust en kracht. Je hoeft daarbij niet te veranderen. Je mag terugkomen bij jezelf. De enige persoon die je hoeft te zijn.

In Bewustzijn: de Basis leer je met simpele tools meer balans, rust en kracht aan te brengen in je leven. We vertellen je eigen ervaringen en delen oefeningen die je op elk moment van de dag kan toepassen. Zelfs in de trein, bij een concert of op je werk. Je gaat je realiseren dat alles bij jezelf begint. Alle tools ga jij zelf toepassen, die heb je allemaal al bij je. Wij bieden ze alleen aan, maar het werk dat doe jij.

Verandering kost tijd. Je bent dus niet in een klap extreem zelfverzekerd, honderd procent in balans en altijd bewust. Dat hoeft gelukkig ook niet. Wij geloven in een ding: bewustzijn is de basis. Zodra je ergens bewust van bent, kun je er aan werken.

Zie deze cursus dus als de fundering van jouw huis, oftewel jouw leven. In onze Awareness Academy kan je na deze drie weken een nieuwe cursus uitzoeken, gericht op een thema, waarbij je gaat bouwen op de stevige basis die je hier hebt geleerd.

Wat krijg je als je je aanmeldt voor Bewustzijn: de Basis?

De cursus bestaat uit drie modules: Lichaam, Geest en Ziel. Zo gaan we aan de slag met aandacht voor je lichaam, gedachten, geen tijd hebben, energie en intuïtie. Elke module duurt een week. Per week krijg je drie tools aangereikt via persoonlijke video’s en jouw eigen werkboek.

 • 3 Informatie video’s
 • 9 video oefeningen
 • Een werkboek van 22 pagina’s
 • Toegang tot Facebook-groep Bewust JEZELF Zijn, waar je gelijkgestemden kunt ontmoeten

Wat levert Bewustzijn: de Basis je op?
Concrete tools om een comfortabele basis te creëren om bewust jezelf te zijn. Je krijgt inzicht in de reden waarom jij uit balans raakt, dat jij de eigenaar bent van je eigen leven. Door video-oefeningen, het werkboek en Live Q&A’s heb je aan het eind van de cursus meer kracht, balans en rust in jezelf. Wat zich weerspiegeld naar de rest van je leven. Je hebt een basis waarop je kan bouwen.

Aan het eind van de cursus heb je:

 • Bewustzijn over jezelf: je ziet welke triggers je uit balans halen.
 • Begrip van de manieren waarop bewustzijn onszelf en dus ons leven beïnvloedt.
 • Kennis gemaakt met de drie-eenheid: Lichaam, Geest en Ziel.
 • Op een veilige, makkelijke manier geoefend met het creëren van bewustzijn.
 • Negen duidelijke tools die je op elk moment van de dag overal kan toepassen (ja, echt!).

Deze cursus is perfect voor jou als je:

 • Keuzes maken moeilijk vindt, weinig rust hebt in jezelf, niet durft te vertrouwen op jezelf.
 • Je weet en voelt dat het anders kan, maar kan door de bomen het bos niet meer zien - er zijn inmiddels zoveel boeken, video’s en cursussen.
 • Als je bij kleine tegenslagen al wankelt, doordat je geen basis hebt.
 • Vooral in je hoofd leeft, de hele dag door gedachten hebt, pijntjes in je lichaam en je snapt niet hoe.
 • Een druk leven hebt en niet weet waar je de tijd vandaan kan halen om bezig te zijn met persoonlijke groei.

Deze cursus is niet voor jou als je:

 • Liever door blijft gaan met jouw ratrace leven
 • Sceptisch bent over persoonlijke groei en alles zweverig vindt
 • Na een week al af wilt haken
 • Oneerlijk bent naar jezelf en jezelf niet serieus neemt
 • Negativiteit en zeuren stiekem heel fijn vindt

In de Facebookgroep Bewust JEZELF Zijn vind je andere mensen die hier mee bezig zijn, daar kan je ervaringen delen en vragen stellen. Het team van House of Awareness staat ook altijd voor je klaar om vragen te beantwoorden.Jouw coach


Kiara
Kiara

Als creatieve vlinder weet Kiara als geen ander hoe belangrijk een stevige, comfortabele basis is. Ze is al jaren bezig met bewustzijn en deelt haar inzichten, ervaring en tools graag met jou. Ze gelooft een ding heilig: bewustzijn is de basis.


Veelgestelde vragen


Heb ik ervaring nodig met mediteren voor het meedoen aan deze cursus?
Nee, dat hoeft niet. Het enige wat je nodig hebt is jezelf en een open blik om zo super veel te gaan leren.
Ben ik na deze cursus nooit meer gespannen of gestresst?
Dat zou fijn zijn! De kans is groot dat je nog steeds wel eens last hebt van spanning of stress. Wel geven we jou de tools om hiermee om te gaan. Zie deze cursus dus als de fundering van jouw huis, oftewel jouw leven. In onze Awareness Academy kan je na deze drie weken een nieuwe cursus uitzoeken, gericht op een thema, waarbij je gaat bouwen op de stevige basis die je hier hebt geleerd.
Wanneer is deze cursus niet geschikt voor mij?
Deze cursus past niet bij jou als je er niet voor open staat om aan jezelf te werken. Ook oneerlijk zijn naar jezelf, gaat je niet verder helpen. Of als je dingen gauw bestempeld als zweverig gedoe en liever in jouw hoofd vol met stress blijft zitten ;)
Ik wil graag mensen ontmoeten die snappen waar ik mee bezig ben, kan dat?
Ja dat kan zeker. Om gelijkgestemden te ontmoeten (hehe, eindelijk begrijpen mensen jou) kan je lid worden van onze community bewust JEZELF zijn. Als je je aanmeldt voor Bewustzijn de Basis, word je hiervoor uitgenodigd!

Get started now!