E4oqoz5brsk1xoum8lyp

BEWUST van Maanstanden

Emoties en gevoelens kunnen plaatsen rondom de maanstanden

Wil je weten wat voor invloed de maanstanden hebben op jou? Hoe je rekening kunt houden met de energie van de maan in jouw planning?

In deze korte cursus kom je erachter wat de invloed van de maan op jou is.

Lieve jij!

Sinds een aantal jaar ervaar ik de invloed van de maanstand op hoe ik me voel. Natuurlijk wist ik dat de maan van invloed is op de zee (lees: eb en vloed), en dat wij mensen voor 70% uit water bestaan. Voor mij logisch dat ik dus ook wat van de maan voelde! Zo sliep ik vaak slechter rondom de volle maan, maar gebeurde het ook vaak dat ik juist meer energie had. Daar ben ik toen ingedoken, want ik wilde weten hoe dat precies zat.

Na het schrijven van veel blogs, het starten van een besloten Facebook groep, zelf leven met het ritme van de maan (bijhouden hoe ik me voelde rondom de verschillende maanstanden), en mijn ervaringen hierin delen werd heel duidelijk dat ik hier niet de enige in was! Veel van ons ervaren de invloed van de maan in ons leven en cyclus. Je merkt dat je anders slaapt of bepaalde patronen telkens terugkomen.

Deze korte cursus heb ik gemaakt om inzichten te delen rondom de maan en andere astrologische events! Zo kun je leren wat de invloed is van de volle maan, de nieuwe maan en welke rituelen je kunt inzetten.

Wat kun je verwachten van deze cursus:

 • Korte inleiding over de maanstanden. Wat is de invloed van de vier meest bekende maanstanden?
 • Een werkboek met de maanstanden van 2019 in PDF die je kunt uitprinten. Hierin kun jij exact bijhouden hoe jij je voelt met de verschillende maanstanden.
 • Rituelen om te doen met volle maan
 • Een ritueel om te doen met nieuwe maan
 • Kaart van de maand: Een orakel- of tarotkaart voor de huidige maand en twee vragen die jij jezelf kunt stellen.
 • Een lijst met resources: waar je kunt lezen over de maan, wat je kan helpen, wie te volgen etc.

Ik wens je heel veel inzicht rondom de maan! En als je vragen hebt, dan horen we dat natuurlijk graag!

Liefs,

Willemijn


Deze cursus is niet open op dit moment

Wat levert deze cursus BEWUST van Maanstanden je op?

 • Concrete tool in de vorm van een werkboek om bij te houden hoe jouw energie is rondom de maancyclus
 • Je krijgt inzicht in de dagen van de maand dat jij hoger of lager in je energie zit, zodat je hier rekening mee kunt houden.
 • Rituelen die je kunt uitvoeren met nieuwe- en/of volle maan zodat je de kracht van de maan in je voordeel kunt gebruiken.

Deze cursus is perfect voor jou als je:

 • Het gevoel hebt dat je wordt beïnvloed, maar nog niet de vinger erop kan leggen wat dit precies is.
 • Opzoek bent naar meer kennis over de invloed van je maan op jouw gevoelens en energieniveau.
 • Nieuwsgierig bent naar wat de maan voor invloed heeft op ons als mensen.

In de Facebookgroep BEWUST van maanstanden vind je andere mensen die hier mee bezig zijn, daar kan je ervaringen delen en vragen stellen. Het team van House of Awareness staat ook altijd voor je klaar om vragen te beantwoorden.

Jouw coach


Willemijn Welten
Willemijn Welten

Willemijn is de oprichtster van House of Awareness en gelooft dat als je bewust jezelf bent, alles precies is zoals het moet zijn. Zij heeft het talent om je te laten zien welke kracht er in je zit en hoe je deze kunt gebruiken. Niet morgen, maar nu. Op een vrolijke, nuchtere praktische manier.


Veelgestelde vragen


Kan ik altijd meedoen?
Ja, je kunt je altijd inschrijven voor de cursus. Er is geen start- en einddatum. Je kunt kijken aan de hand van de stand van de maan, welk ritueel je wilt doen. Dit vind je uiteraard ook in de cursus. Ik blijf de cursus aanvullen met nieuwe content, en hier hou je ook altijd toegang toe!
Is deze cursus wel up-to-date met de huidige maanstand?
Ja, je vindt er de meest recente maanstanden en rituelen. Met regelmaat vul ik de content aan als dat nodig is!
Wat als ik niet blij ben met de cursus?
Als je er niet blij mee bent, laat het ons dan weten binnen een week en dan krijg je je geld gewoon teruggestort! Je feedback is voor ons dan ook heel waardevol, zodat we de cursus alleen maar beter kunnen maken!

Deze cursus is niet open op dit moment